Voice Coaching

Voice Coaching is een krachtige tool uit de transformatie pshychologie die de techniek van Voice Dialogue en het creatieve proces combineert. Voice Coaching gaat over zingeving, innerlijke vrijheid, bewustwording, verbinding en kracht. Dankzij Voice Coaching herbront u de eigen kracht en het genot om zo een bewustere hogere levenskwaliteit in uw leven te ervaren en uw dromen te realiseren.

Balans in het leven is geen kwestie van geluk, iedereen kan geluk ervaren. Het vraagt alleen de nodige inzet, de nodige kennis, de juiste attitude, de wil en de kracht om het toe te laten.

Bent u overtuigd van uw eigen capaciteiten om uw dromen of verlangens waar te maken?

Maak dan kennis met de kracht van Voice Coaching en realiseer uw dromen....

Voice Coaching is een intensieve vorm van coaching, dialogue en kennis waardoor er blijvende transformatie optreed. Voice Coaching richt zich tot jongeren, individuen die hun leven in eigen handen willen nemen door het in balans brengen van gedachten en overtuigingen en coaches die de techniek van Voice Coaching eigen willen maken binnen de eigen coachstijl.

Iedere persoon bezit de innerlijke kracht om de eigen levensdroom na te streven, om er naar te leven. Door Voice Coaching leert u verschillende aspecten van uzelf ontdekken die u de nodige kracht geven om uw dromen vorm te geven.

Doorheen de verschillende coach trajecten wordt deze kennis stap voor stap voor u toegankelijk, evenals de techniek van Voice Coaching.

“Wat uw geest kan bedenken en geloven, kan hij creëren.”

- Napoleon Hill -

Ontdek hieronder het volledige programma van Voice Coaching

Doelgroepen van Voice Coaching zijn ondernemers, jongeren en individuen.