coaching

coaching

 

Missie

The Iceberg werkt aan positieve maatschappelijke veranderingen en bewustzijns groei van individuen, jongeren en organisaties.

Visie

The Iceberg is niet alleen gefocust op het vergaren van winsten via de bedrijfswereld, onze visie gaat veel dieper. Wij focussen ons op bewustzijnsgroei in de samenleving (mensen, organisaties, business), maar zijn ons er van bewust dat niet iedereen toegang heeft tot dezelfde kansen als deze die wij onze klanten aanbieden.

Daarom is The Iceberg actief betrokken in de sociale ontwikkeling van jongeren. In de praktijk betekent dit dat een deel van de winst integraal gestort wordt in het "Spirit of freedom fonds" van Spirit of Freedom International NGO en gebruikt wordt ter ondersteuning van sociale en educatieve projecten over heel de wereld. Wij gebruiken onze kennis niet enkel voor onze klanten, maar we organiseren projecten en werken samen met verscheidene andere sociale organisaties.

Verder is The Iceberg partner en tevens business expert voor SoF ltd. een Business Architect Center waar Business Architects samenwerken en bruggen bouwen tussen de opportuniteit en de client. Wij ondersteunen het YES programma waar jongeren de skills van Business Architect leren.

Waarden

Als business organisatie dragen wij onze waarden hoog in het vaandel in al onze werkmethoden en projecten:

  • Respect
  • Openheid
  • Integriteit
  • Ethische code
  • Verantwoordelijkheid voor het eigen handelen