coaching

coaching

Vraag hier vrijblijvende informatie aan...

P Coaching

P Coaching staat voor Personal Coaching en richt zich op het ontwikkelen en ondersteunen van individuen, jongeren en coaches in hun persoonlijke groei.

P Coaching integreert de educatieve component in het proces van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de coaching wordt de werking van het creatieve proces en Voice Dialogue toegelicht, evenals de manier om deze technieken toe te passen in het eigen leven. De nieuwe inzichten stellen u in staat om uw denkpatronen te herevalueren en bij te sturen waar nodig.

Deze kennis wordt gekoppeld aan de eigen doelstellingen en vertaald in een persoonlijk actieplan. Het uitvoeren van de doelgerichte acties, biedt nieuwe ervaringen en ontwikkelt het bewustzijn dat nodig is om uw dromen succesvol uit te bouwen.

Het element zelfstudie buiten de sessie is dus zeer belangrijk: u bent en blijft zelf verantwoordelijk voor uw groei.

De combinatie van deze elementen leidt tot een beter inzicht in eigen denk- en handelingspatronen, een voorwaarde om verandering te creëren. Resultaat is dat u zelfzekerder wordt en uw gedachten bewust gaat kiezen. Concreet betekent dit dat u actie onderneemt in de richting van uw doel, om zo het gewenste resultaat te bereiken.

P Coaching vormt dus een eerste aanzet tot veranderingen in attitude en het doorbreken van paradigma’s, dit geeft u de kracht om de weg van uw dromen te volgen!

 

Download hier de brochure over P Coaching

Download hier het inschrijvingsformulier voor P Coaching