coaching

coaching

Vraag hier vrijblijvende informatie aan...

E Coaching

E coaching staat voor Educative Coaching, waarbij de koppeling wordt gemaakt tussen de overdracht van universele kennis en coachtechnieken.

Deze kennis laat u toe de kracht van het bewustzijn verder te ontdekken en te verruimen. Dit wordt gekoppeld aan het eigen leerproces en vertaald in een persoonlijk actieplan. Het uitvoeren van de doelgerichte acties, biedt nieuwe ervaringen en ontwikkelt het bewustzijn dat nodig is om uw coach skills verder te ontwikkelen. Het element zelfstudie en intervisie buiten de sessie is dus zeer belangrijk: u bent en blijft zelf verantwoordelijk voor uw groei.

Voice Coaching maakt de confrontatie mogelijk met de eigen denk- en overtuigingspatronen, een voorwaarde om verandering te creëren. Resultaat is dat u zelfzekerder wordt en uw gedachten bewuster gaat kiezen.

E coaching bestaat uit twee leergangen, met name Intensive 14 en Longlife 14.

 

Intensive 14

Intensive 14 is een intensieve coaching gedurende 14 weken. Tijdens de coachdagen wordt er dieper ingegaan op het cretieve proces en de techniek van Voice Dialogue en leert u de basis van Voice Coaching. Uw leerprocess zorgt ervoor dat u uw skills verder kan ontwikkelen als coach en de techniek van Voice Coaching in uw stijl kan integreren.

Download hier de brochure van Intensive 14

Download hier het inschrijvingsformulier voor Intensive 14

 

Longlife 14

Longlife 14 is het vervolgtraject van de Intensive 14. Gedurende 14 maanden wordt u maandelijks verder begeleid en ondersteund in uw groeiproces. Het richt zich op het duurzaam ontwikkelen van het bewustzijn en de eigen coachcapaciteiten. Deze leergang is enkel toegangkelijk voor coaches die de basis van Voice Coaching kunnen toepassen.

Verandering vraagt namelijk drie zaken: tijd, herhaling en inzichten.

Deze leergangen zijn ideaal voor coaches die Voice Coaching willen integreren in hun coachstijl of willen gebruiken voor het eigen leerproces.

Download hier de brochure van Longlife 14

Download hier het inschrijvingsformulier voor Longlife 14