coaching

coaching

Vraag hier vrijblijvende informatie aan...

B Coaching

B Ccoaching, of Business Coaching, zorgt voor een boost van uw ondernemings skills. Het is een uniek programma op maat waar u de nodige skills als Business Architect aanleert.

B Coaching kadert binnen het YES programma van SoF INGO.

Door coaching en ervaringsgericht leren gaat u in een traject van 12 maanden aan een business opportuniteit werken als bruggenbouwer tussen de opportuniteit en de client. Gedurende dit proces kan u beroep doen op een groot netwerk van ondernemers, een mentor en persoonlijke coaching van uw leerproces.

Verandering in attitude is de sleutel voor een succesvolle ondernemer.. Verandering roept echter weerstand op, vandaar dat ervaringsgericht leren een belangrijke component is in dit traject.

Meer succes bereiken, vergt een verandering van de oude paradigma’s. Uw resultaten veranderen niet als je hetzelfde blijft doen.

Het B Coaching programma is ontwikkeld voor jonge ondernemers die de skills van een Business Architect willen leren en samenwerken met tal van andere Business Architects over de hele wereld via ons Business Architect Center.

In dit netwerk komt u in contact met andere succesvolle ondernemers, ontdekt u de kracht van netwerking, een denktank en brengt u op die manier uw ondernemingsplannen in een stroomversnelling.